Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Monday, 23 February 2015

LPPKN- appoinment untuk buat check up

Assalamualaikum hai dunia..

Setelah 1 tahun 9 bulan dan 28 hari berkahwin... ni baru percubaan pertama nak buat check up... takoooott... da lama da cari semangat nak kuatkan diri untuk pergi buat check up ke klinik sakit puan.. tapi takot sebab fikir bukan2.. hiuhiu nak xnak kena gak kuatkan diri, sebab jeles tengok orang len best ade anak sendri.. 😅😅

LPPKN ni terletak betul2 di tengah kota bandar kl.. dkt dgn bangunan MARA..nak parking mmg xde pilihan lain, kena masok ke dalam parking hotel Quality sebelah LPPKN tu.. utk tempoh sebelum pukul 5, sejam pertama RM5..jam berikutnya RM3...mak aih..  nangissss.. 😱
  



Percubaan pertama hari ni pergi ke LPPKN... malang nya.. kena wat appoinment dlu..  (next time sila cal dlu tanya cmna prosedur, baru pergi-pesan ke dri sndr 😥) . Kat situ nurse bagi 1 checklist.. memandangkan harini ak pergi belom bukak utk wat appoinment, so dorang suruh cal pada hari rabu ni utk set appoinment.. checklist ni bagitaw ape yg ak perlu tau sebelum pergi masa dptkn rawatan:-




xsampai 10minit da keluar.. percubaan pertama gagal.. 😔 xapa la.. asalkan da mulakan langkah pertama.. memberanikan diri pergi untuk check up..in sya Allah.. esok nak pergi ke Klinik An nur kat bangi tu.. appoinment da buat.. so nantikan.. hati berdebar-debar.. 😄


terima kasih kerana membaca :)

No comments:

Post a comment